Posted in The Stories

My Jobs – Part 3: Creating Greeting Cards

Helooo gorgeous!

Ih, ketemu lagi, ih! Masih dalam edisi ‘My Jobs’.

Creating greeting cards was a job for me? Totally! 😀

Setting: masa SMP – masa dimana aku udah nggak dapet uang saku lagi dari mama papa.

Ceritanya, waktu Natal, daripada ngabisin duit tabungan buat beli kartu Natal yang nantinya disebar ke temen-temen, aku lebih milih bikin kartu ucapan sendiri. Dari beli karton, ngegambarin tuh kartu, dan ngasih kata-kata indah (ecieee…), semua kujabanin!

Trus, ada temen kakakku yang liat hasil kerjaku. Tertariklah dia. Lantas pesen kartu Natal. Sejak itulah, aku beberapa kali dapet pesenan bikinin kartu ucapan. Ucapan Natal, Idul Fitri, Valentine, dan hari-hari istimewa lainnya.

Rumpik sekaliiiii….

Sekian.

Love,
^nee^

Advertisements

Author:

I am a greedy person. I always want to get more, to be more, to gain more. Sometimes I feel like I can't get through my own mind. I couldn't even understand myself. That's why I create ExtraordinarNee. To see through me, and to be seen... :)

Write your comment down here...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s