Posted in Just My Days

Lagi-lagi Perjalanan

Sabtu, 26 Juli 2014

Perjalanan ketiga dalam seminggu.
I’m on my way to Malang, from Jember. With my mum and dad. Also my little sister – the nun.

Tadi berangkat sekitar jam 3. Kami belum mampir kemana-mana. Belum berhenti buat istirahat makan juga.

Papa lagi nyetir.
Mama lagi nonton jalanan di depan, tanpa kata.
Suster Ita lagi tidur, pake double jacket.
Dan aku lagi bosan. Sebelumnya, aku tidur di sepanjang jalan. Namun, aku terpaksa bangun gara-gara kebelet bersin. Yep! Aku nggak betah ama dinginnya AC mobil, sampe mendadak flu. Ndeso kali, yak??

It’s getting dark now, dan aku bingung mau ngapain. Akhirnya… Yah… Corat-coret di blog deh. Unimportant. Isinya juga unimportant… Hehe…

Udah ah,
^nee^

Advertisements

Author:

I am a greedy person. I always want to get more, to be more, to gain more. Sometimes I feel like I can't get through my own mind. I couldn't even understand myself. That's why I create ExtraordinarNee. To see through me, and to be seen... :)

Write your comment down here...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s