Posted in The Stories

Ngok Dan Zong!

Baru nyadar kalo nggak ada seorangpun temen yang bener-bener tau sedetail-detailnya tentang aku. Dan penyebabnya adalah aku sendiri.

Not a big deal juga sih… Cuman sedikit miris aja, pas giliran butuh tempat cerita tentang satu hal, eh, nggak ada yang bisa dipilih buat tempet curhat… Ngok dan Zong!

Akhirnya ya menyibukkan diri aja… Biar nggak kebanyakan ngeluh. Biar nggak (lagi) nyusahin orang. Biar curhatnya bisa dipending dulu. Buat menu tar malem. Yap!

Advertisements

Author:

I am a greedy person. I always want to get more, to be more, to gain more. Sometimes I feel like I can't get through my own mind. I couldn't even understand myself. That's why I create ExtraordinarNee. To see through me, and to be seen... :)

Write your comment down here...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s